Världens bästa dag

Den här dagen är världens bästa dag. Den här dagen är hopp och ljus och seger. Döden har inte sista ordet. Mörkret är inte starkast. Störst av allt är kärleken.

Jag tror vi behöver den påminnelsen varje år och jag tror att vi behöver den ännu mer än vanligt just i år. I år har vi blivit så smärtsamt medvetna om hur små vi människor i slutändan är. Så där till vanlig vardags är det kanske lätt att tro att vi har kontroll men i år köper vi inte den illusionen. Så här till ovanlig vardags vet alla att allt kan hända när som helst och att världen som vi känner den kan vändas upp och ner på bara någon vecka.

Jag älskar att få tro att en god och kärleksfull Gud bär oss alla genom allt. Också nu. Att han älskade världen så att han gav den sin enda son. Att få tro det idag är det stort. Att få tro det alla andra dagar också är större.

Glad påsk!

Påskgräset 2020. Samma gräs som i tisdags. Jag fick mitt mirakel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s