Världens bästa

Jag vet att den här dagen handlar mycket om kalsonger och skraplotter och annat som kan och ska köpas. Jag har också själv köpt glada strumpor, pyjamasbyxor och ohemult många godispåsar till honom som kommer att kunna spara dem ohemult länge.

Men också en dag som handlar mycket om det som kan och ska köpas kan föra något mycket vackert med sig. Jag har hängt orimligt mycket på sociala medier idag, för jag älskar de här masshyllningsdagarna lite mer än jag älskar andra dagar. Jag blir alldeles lycklig i hjärtat av att läsa alla kärleksförklaringar. Världens bästa är ord som dykt upp orimligt många gånger och inget är väl bättre än det. Tänk att så många av oss får ha världens bästa pappa.

Det har mina barn också. Arvid hade i skolan skrivit en farsdagsdikt till den pappa som borde hyllas och firas varje dag.

Med pappa brukar jag spela fotboll.

Min pappa Är bra på att spela fotboll.

Min pappa tycker om liverpol.

Det bästa pappa vet er sina barn.

pappa säger ofta att han älskar mig.

Just sådan är han.

En annan gång han firades.

Bild: Matilda Audas Björkholm

2 reaktioner på ”Världens bästa

  1. Men om man inte har världens bästa pappa åt sina barn, utan gjort en allvarlig felbedömning när man valt vem man gift sig med och bildat familj med.

    • Det är ju den dagen också. När vi blir smärtsamt medvetna om alla pappor som inte är eller var det de kunde och borde. Hoppas du har någon du kan prata med, med det här ska du inte gå ensam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s