Jag tror på allt gott lite mer

Det var en gång en dag då jag knäppte alla händer jag hade för de barn som någon längtade efter. Jag bad för vännerna som skulle gå igenom sin första IVF-behandling just den dagen. Jag bad för vännerna som samma dag fick veta att ännu ett av deras alldeles för många IVF-försök hade misslyckats.

Och mitt i allt har jag plötsligt ett missat samtal från en tredje längtande. Och ett meddelande. Har du möjlighet att tala?

Det blev början på en av de starkaste, vackraste och bästa berättelser jag någonsin har fått ta del av. Dessutom en berättelse som är helt sann. Jag tror jag tror på allt gott lite mer efter just den dagen.

Och i dag har vi fått fira en alldeles särskild och alldeles särskilt underbar ettåring. Ett barn som världen verkligenn behövde. Ett barn som vår värld verkligen behövde. Jag är så glad att just det barnet finns i just vår värld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s