Jag tror på allt gott lite mer

Det var en gång en dag då jag knäppte alla händer jag hade för de barn som någon längtade efter. Jag bad för vännerna som skulle gå igenom sin första IVF-behandling just den dagen. Jag bad för vännerna som samma dag fick veta att ännu ett av deras alldeles för många IVF-försök hade misslyckats.

Och mitt i allt har jag plötsligt ett missat samtal från en tredje längtande. Och ett meddelande. Har du möjlighet att tala?

Det blev början på en av de starkaste, vackraste och bästa berättelser jag någonsin har fått ta del av. Dessutom en berättelse som är helt sann. Jag tror jag tror på allt gott lite mer efter just den dagen.

Och i dag har vi fått fira en alldeles särskild och alldeles särskilt underbar ettåring. Ett barn som världen verkligenn behövde. Ett barn som vår värld verkligen behövde. Jag är så glad att just det barnet finns i just vår värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s