Verkligen för oss

Jag säger inte att det är fult, men nog är det ju onekligen annorlunda. Så här ser utsikten alltså ut när jag kryper upp i rokokosoffan nu när dagen småningom blir natt i vårt sommarhus. Rokokosoffan i sig är ett trevligt inslag men på inget sätt bidrog den ju till en mer enhetligt inredd salong. Numera har vi alltså tre soffor här. Rokokon som bilden visar en skymt av, lädersoffan som bilden också visar en skymt av och en rejäl kökssoffa i trä. Kryddade med två mörkblå fåtöljer i ytterligare en stil, ni ser en av dem i sin helhet. Plus en mördargungstol som visserligen finns i bakgrunden (också på bilden) men som ändå finns och bidrar med ytterligare en krydda i den märkliga soppa som vårt vardagsrum.

Och då har jag inte ens nämnt det ytterst märkliga golvet byggt av lösa plankor. Eller påsen med isolering. Eller alla plankor som finns kvar radade längs en vägg. Eller grillen. Grillen!

Att vi bor här och njuter av livet och tycker att den här platsen är den härligaste som finns säger en hel del om oss. Att vi inte har tänkt göra något åt något den här sommaren (heller) säger också något.

Det är inte för alla, men det är verkligen för oss. I natt somnar Torphages tio ordinarie sommarbor under det här taket och en tapper helt underbar fyrabarnsfamilj från grannlandet. Det är också verkligen för oss.

Hoppas du får somna lika lyckligt. I en miljö som verkligen är för dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s