Mitt barn

Är hon mitt barn?

Hon, som inte har varit på en enda fotbollsträning med det lag som hon i morgon ska spela med på Wasa Footballcup? Hon, som har varit på exakt en friidrottsträning i sitt liv men som ikväll tävlade frimodigt också i en gren som hon inte ens tränade då?

Hur det går när hon tävlar spelar ju absolut ingen roll. Att hon tävlar alls på de villkoren spelar all roll. Det berättar så mycket om hennes beundransvärda mod och grundtrygghet. Jag har ingen aning om hur man bygger upp sådant i ett barn, men jag har åtminstone inte lyckats förstöra det i henne trots att jag själv aldrig hade vågat när jag var elva. Ibland faller äpplet dit det vill och ofta leder de fallen till vackra ting.

Men ja. Hon är i allra högsta grad mitt barn, hon den modiga och trygga. Och ingen är gladare än jag för att det är så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s