En hel värld

2019 blev sommaren när ingen (åtminstone ingen i min värld) längre pratade om damfotboll. Det där dam dog någonstans på vägen och nu kollar min värld bara fotboll. Det är liksom bara Sverige, USA och Frankrike som spelar. På riktigt.

Jag tycker om min värld.

2019 blir därför på något sätt en speciellt fin sommar för Ingrid att få börja spela fotboll. Jag älskar att hon får börja spela fotboll samtidigt som en hel värld visar att också den fotboll hon kan lära sig spela är intressant och sevärd.

Det är så mycket som hela tiden blir så mycket bättre.

En reaktion på ”En hel värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s