Segerkläder

Ibland – men sällan – är det lätt att vara Liverpool-fan. I år har det varit ovanligt lätt och i något skede lovade jag barnen att hela familjen får segerkläder om vi (ja, vi) vinner Champions league. Nu har de första segerplaggen anlänt och speciellt den minsta segeryraren är rasande mysig i sitt nya set.

Hon kanske inte ännu greppar det här med att vara bäst i Europa till fullo, men trots sina synutmaningar känner hon igen symbolen för Liverpoool var och när som helst. Definitivt en supporter.

Tänk att de är mina, tänker jag när jag ser de här bilderna så här efter läggdags. Tänk att de är mina, tänkte jag också i dag när två av dem nästan slog sönder varandra. Då med ett helt annat tonfall i tanken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s