Segerkläder

Ibland – men sällan – är det lätt att vara Liverpool-fan. I år har det varit ovanligt lätt och i något skede lovade jag barnen att hela familjen får segerkläder om vi (ja, vi) vinner Champions league. Nu har de första segerplaggen anlänt och speciellt den minsta segeryraren är rasande mysig i sitt nya set.

Hon kanske inte ännu greppar det här med att vara bäst i Europa till fullo, men trots sina synutmaningar känner hon igen symbolen för Liverpoool var och när som helst. Definitivt en supporter.

Tänk att de är mina, tänker jag när jag ser de här bilderna så här efter läggdags. Tänk att de är mina, tänkte jag också i dag när två av dem nästan slog sönder varandra. Då med ett helt annat tonfall i tanken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s