Drar skåpet dit hon vill ha det

Vi känner henne som en initiativrik och handlingskraftig liten person. Hon sitter inte stilla och väntar på att någon fest ska börja – nej, hon ser till att vara festen själv. Hon har ständigt små eller mellanstora projekt på gång. Sådan är hon, vår Hilde.

Men de få dagar jag fick med henne i maj var hon en helt annan typ av Hild. Hon gick inte ens en meter ifrån mig och ville oftast bara vara i min famn hela tiden. Det var väldigt rimligt men också väldigt irriterande.

Men de många dagar jag hittills fått med henne i juni visar att hon är tillbaka. Hon är igen den lilla person som tar sig fram i samhället och drar skåpet dit hon vill ha det. Det kan förvisso också vara väldigt irriterande ibland eftersom hennes syn på placering av skåp inte alltid matchar vår. Men hon är helt sanslöst rolig och jag är helt sanslöst glad att hon är min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s