Så enormt mycket mer

Det sägs ibland att mammabloggar bidrar till att unga människor i dag inte vill ha barn. Det finns för mycket vardagsrealism och för lite glansbild kring föräldraskap. Jag är säkert skyldig. Jag skyr ju sällan det tråkiga, det frustrerande och det fula som ofrånkomligt kommer på köpet när man blir förälder. Men jag hoppas att här också finns det roliga, det härliga och det vackra. För det väger så enormt mycket mer, är så enormt mycket mer.

I dag har jag haft ledig dag med mina stora barn. Vi har vridit ut det sista ur den trasa som är huvudstadsliv och därför har vi gjort Heureka OCH Hoplop. Jag tror jag har tänkt typ trettiofyra gånger i dag att jag älskar de här två människorna så vansinnigt mycket och att jag tycker så mycket om att vara med dem. Att få vara den som de kallar mamma är typ det största som finns. Det roligaste, härligaste och vackraste.

Det kom också på köpet. Ju.

Vi och vår Heureka-hjärna.

One thought on “Så enormt mycket mer

  1. Din blogg visar något bättre än en glansbild. Den visar att den helt vanliga vardagen med barn kan vara alldeles underbar! Hälsar en ung mamma som inte alls var säker på att hon ville bli en mamma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s