Bäst tillsammans

När jag i går på morgonen sa hejdå till Hilde för att hoppa på 6.48-tåget från Vasa brast hon i storgråt och mitt hjärta i bitar. Kvällen innan tyckte jag det kändes svårt att lämna nya hemmet, men det var nog ingen match i jämförelse med att sedan lämna Hildisen. Hon måste ju tycka att den här tiden är väldigt förvirrande. De äldre barnen förstår ändå på något plan det här konceptet, men Hildes lilla värld måste ju nog befolkas av orimligt många frågetecken just nu.

Nästan dagligen undrar någon om det inte är jobbigt att bo hos vänner. Det är den lättaste frågan någonsin. NEJ! Det är inte jobbigt. Inte det minsta. Våra vänner tar så enormt bra hand om oss. De gör att det som på papper kan låta jobbigt egentligen bara är härligt. Det enda jobbiga är att inte hela familjen är här.

Vi är bäst tillsammans. Så är det bara. Och snart är vi tillsammans igen.

Det finns inte mycket som är direkt vackert med saknaden, förutom det faktum att den finns där.

Fotade av vår vän Maria Hedengren för två år sedan. Också då bäst tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s