Mitt nyaste gudbarn

Jag tror bestämt att världen aldrig är lika stor som när du håller den allra minsta människan i din famn. Tänk att en så liten kan fylla ett helt rum. Tänk att en som kan bidra med typ inget av betydelse samtidigt är det mest betydelsefulla som finns. Tänk att miljoner saker kan gå fel och att lika många kan gå helt rätt. Tänk att två av de finaste, mest kärleksfulla människor jag vet är föräldrar nu. Lyckliga bebis.

Jag har fått träffa mitt nyaste gudbarn i dag. Det var svindlande stort. Det är ju aldrig något annat när någon som mäter sin ålder i dagar ligger i dina armar och hör ihop med dig.

Det var en gång en annan som mätte sin ålder i dagar och hör ihop med mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s