Du och jag, VR

När jag och Fredrik blev tillsammans studerade han i Åbo medan jag mellanårade på Halpa Halli i Jakobstad (kritisera aldrig Halpa Halli i mitt sällskap). Det betyder alltså att vi firade vårt första halvår på olika orter, berättelsen om oss började med ett distansförhållande.

Nu så här på äldre dagar återupptar vi den traditionen och bor på olika orter. Det finns ett detaljerat docs-dokument som berättar exakt vilka familjemedlemmar som är var i landet vilka dagar och hur de tar sig dit. Också utan att vara en läsare av rang kan man konstatera att jag oftast kommer att vara på tåg. Vi kommer verkligen att lära känna varandra, jag och VR och åtminstone en av oss är så enormt glad att den här relationen fördjupas i maj och inte under någon vild vintermånad med vedervärdiga väntetider.

En annan gång på ett annat tåg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s