Som en vuxen Madick

Hur det känns? Tack, det beror på vilken dag du frågar. I dag äger jag en enorm tillförsikt. Som en vuxen Madick kände jag livet i mig när jag vandrade omkring på min barndoms gator i Vasa. Sken solen i dag i Vasa? Den måste ju ha gjort det.

Jag köpte hem mitt bästa rågbröd, brödet som i sig är orsak nog att flytta till Österbotten. Jag långlunchade med en vän och var själaglad över hur mycket oftare jag kommer att kunna långluncha med henne snart.

Ingenting är annorlunda nu än för ett dygn sedan. Ingenting. Allting är annorlunda.

Tillförsikten kan för all del vara borta i morgon. Men jag tänker njuta av den i dag.

Lifvet. Ja.

I dag på morgonen i mitt nyaste barndomshem. Barndomshem since jag var 34.

2 thoughts on “Som en vuxen Madick

  1. Är lite avis, men hoppas förstås att du får det underbart i mitt kära Österbotten! Min tyskfödde man.som älskar Finland skulle flytta dit i morgon om bara jag hade följt med. Bor i Skåne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s