Som en vuxen Madick

Hur det känns? Tack, det beror på vilken dag du frågar. I dag äger jag en enorm tillförsikt. Som en vuxen Madick kände jag livet i mig när jag vandrade omkring på min barndoms gator i Vasa. Sken solen i dag i Vasa? Den måste ju ha gjort det.

Jag köpte hem mitt bästa rågbröd, brödet som i sig är orsak nog att flytta till Österbotten. Jag långlunchade med en vän och var själaglad över hur mycket oftare jag kommer att kunna långluncha med henne snart.

Ingenting är annorlunda nu än för ett dygn sedan. Ingenting. Allting är annorlunda.

Tillförsikten kan för all del vara borta i morgon. Men jag tänker njuta av den i dag.

Lifvet. Ja.

I dag på morgonen i mitt nyaste barndomshem. Barndomshem since jag var 34.

2 reaktioner på ”Som en vuxen Madick

  1. Är lite avis, men hoppas förstås att du får det underbart i mitt kära Österbotten! Min tyskfödde man.som älskar Finland skulle flytta dit i morgon om bara jag hade följt med. Bor i Skåne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s