Allt rätt

Jag längtar aldrig bort från honom. Ingenting är sämre för att han är med, mycket är bättre. Men jag kan ibland längta efter ensamheten. Och just nu är den min. Inte länge. Men en stund och en stund jag tar vara på. Vilket i praktiken innebär att jag inte plockat upp en enda leksak trots att det finns sjuhundra att välja mellan. Inte heller har jag tvättat kläder trots att det skulle vara kul att hitta tvättkorgen under berget av smutstvätt. Och naturligtvis har jag inte heller lagat mat eller tömt diskmaskin.

Men jag har sprungit fem kilometer i äcklig blåst, jag har talat nästan en timme på telefon med en kompis och jag har sett märkligt många klipp från Mamma Mia. Både ettan och tvåan. Jag har också nästan sökt jobb och jag har ätit orimligt mycket glass för en torsdag i februari.

Jag tror jag har gjort allt rätt.

Det är konstigt. Alla, alla, alla dagar är jag tacksam för den familj som är min. Och ändå gör en liten paus så hejdlöst gott ibland. Som nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s