Jag och Anton Hysén

Jag visste att det skulle vara sjukt bra stämning och det var det. Jag visste att jag skulle bli medryckt i stämningen och det blev jag. Jag visste att jag helst inte skulle hitta på egna stämmor i fotbollssångerna (det sa Fredrik strängt till om när jag testade då vi övade på hotellrummet) och jag undvek det.

Jag visste inte att vi skulle stöta på Anton Hysén utanför stadion efteråt. Och jag visste verkligen inte att jag – som aldrig blir starstrucked och har noll behov av att ta selfies med kändisar – skulle hamna på en sådan selfie.

– Får min fru ta en selfie med dig? Hon är lite blyg och vågar inte fråga själv, sa Fredrik som till skillnad från mig alltid är lite starstrucked.

Jag förgicks av skam, men det enda som eventuellt hade kunnat göra läget värre hade väl varit torftiga ursäkter och bortförklaringar. Så här är jag och Anton Hysén:

När min man minst anar det ska jag kalla honom blyg och hämnas.

Senare tillägg: Det finns förresten en annan sak som skulle ha varit ännu värre än torftiga ursäkter och bortförklaringar; om det hade varit ett filmteam med när selfien togs. Tyvärr var det det. Må någon ansvarig inse det ytterst begränsade underhållningsvärdet i att Anton Hysén får leta efter blyg kvinna bakom en husknut. Må någon.

All publicitet är inte god publicitet.

3 thoughts on “Jag och Anton Hysén

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s