Dricka te

Dubbelknuten knöts med framgång och kring halv tio i går satte vi på lite te. Hon och jag. Hon sa ja. Vi kröp ner i sängen och drack blåbärste och åt tacochips. (Det är för övrigt en kombination ingen måste testa. Meningsfulla och rika liv är möjliga också utan den erfarenheten.)

Jag frågade varken för mycket eller för fel, jag hann knappt fråga alls. Hon bara bubblade över. Vi talade om stora och små frågor och delade på majssmulorna längst ner i påsen. Jag har en fantastisk dotter. Smart, godhjärtad, målmedveten, driven och rolig.

Hon är värd alla dubbelknutar som finns.

Men ikväll hinner jag inte dricka te.

Bild: Maria Hedengren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s