Världens bästa jobb

Från och med i dag kan du söka världens bästa jobb. Om du är behörig ämneslärare i modersmål och litteratur kan du dessutom få det.

Mitt jobb.

Det här jobbet har varit mitt i nästan tio år och jag har gått till skolan med lätta steg varje dag. Visst har jag varit trött ibland och visst har jag stundvis jobbat orimligt hårt men också de dagarna har jag sett mitt jobb som en oerhörd gåva, ett sant privilegium.

Ingen enda dag har jag längtat bort.

2 thoughts on “Världens bästa jobb

  1. Ja, visst tror jag det är Herrens vägar ni går på nu då ni rör er norrut. Men alltså, Hen kunde väl ha lagt upp ett litet rödljus ännu några år, säg 3 och ett halvt, så jag hade haft lite mer än en halv kandidat att stå på! ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s