Året som gick

Jag sprang 139 gånger under året som gick. Ganska kort och väldigt långsamt. Men ändå. Ångrar ingen enda gång.

Jag läste 93 böcker under året som gick. Lärde mig mycket, upptäckte mera. Växte. Tänkte. Såg större.

Jag skrev 331 blogginlägg under året som gick. Att inget enda blev oläst är en gåva. Att en del av dem blev rikligt lästa är mer än så.

Jag skrattade väldigt, väldigt gånger under året som gick. Jag grät också en hel del, jag gör ju det. Jag var glad över människorna och relationerna, upphör inte förundras. Varenda dag kändes livet stort och rikt åtminstone någon stund. Det är med enorm tacksamhet jag ser tillbaka. Det är med tillförsikt jag ser framåt. Och med pirr. För nu kommer det att hända mer än på länge.

Gott nytt år!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s