Året som gick

Jag sprang 139 gånger under året som gick. Ganska kort och väldigt långsamt. Men ändå. Ångrar ingen enda gång.

Jag läste 93 böcker under året som gick. Lärde mig mycket, upptäckte mera. Växte. Tänkte. Såg större.

Jag skrev 331 blogginlägg under året som gick. Att inget enda blev oläst är en gåva. Att en del av dem blev rikligt lästa är mer än så.

Jag skrattade väldigt, väldigt gånger under året som gick. Jag grät också en hel del, jag gör ju det. Jag var glad över människorna och relationerna, upphör inte förundras. Varenda dag kändes livet stort och rikt åtminstone någon stund. Det är med enorm tacksamhet jag ser tillbaka. Det är med tillförsikt jag ser framåt. Och med pirr. För nu kommer det att hända mer än på länge.

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s