Här

Det är nästan så att jag minns vilka plankor som knakar mest och vilka det lönar sig att gå på om man vill smyga ljudlöst i korridoren. På det här golvet har jag gått många gånger, under det här taket har jag sovit många nätter.

Här träffades jag och Fredrik för allra första gången. Det var på mitt konfirmationsläger och det var ömsesidig icke-kärlek vid första ögonkastet. Men den här platsen kom att bli något annat och något viktigt för oss båda. Det var här jag träffade min bästis E för allra första gången och det var ömsesidig kärlek vid första ögonkastet. Här har jag haft roligt, här har jag varit trygg, här har jag fått vara jag.

Och i år firar jag jul här. I morgon.

Så otippat. Så härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s