Här

Det är nästan så att jag minns vilka plankor som knakar mest och vilka det lönar sig att gå på om man vill smyga ljudlöst i korridoren. På det här golvet har jag gått många gånger, under det här taket har jag sovit många nätter.

Här träffades jag och Fredrik för allra första gången. Det var på mitt konfirmationsläger och det var ömsesidig icke-kärlek vid första ögonkastet. Men den här platsen kom att bli något annat och något viktigt för oss båda. Det var här jag träffade min bästis E för allra första gången och det var ömsesidig kärlek vid första ögonkastet. Här har jag haft roligt, här har jag varit trygg, här har jag fått vara jag.

Och i år firar jag jul här. I morgon.

Så otippat. Så härligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s