Av större betydelse

Vi höll på att glömma, det ska erkännas. Festdagar som infaller samtidigt som andra festdagar möter lätt det ödet. Och jag kan ju förstå att världen anser att Jesu födelse är av större betydelse. Jag kan rentav hålla med.

Men samma dag, på juldagen, föddes också vi. Han och jag. Jag och han. För sexton år sedan. Jag var förunderligt ung och han nästan lika, men det har ändå gått förunderligt väl. Knappast för att vi var så unga, men nog inte heller trots att vi var det.

Snart har det varit vi halva mitt liv. Så många dagar. Och ingen av de dagarna har jag ångrat.

Vi höll på att glömma men mindes och firade med drink. Att vi är varandras är typ bäst av allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s