Av större betydelse

Vi höll på att glömma, det ska erkännas. Festdagar som infaller samtidigt som andra festdagar möter lätt det ödet. Och jag kan ju förstå att världen anser att Jesu födelse är av större betydelse. Jag kan rentav hålla med.

Men samma dag, på juldagen, föddes också vi. Han och jag. Jag och han. För sexton år sedan. Jag var förunderligt ung och han nästan lika, men det har ändå gått förunderligt väl. Knappast för att vi var så unga, men nog inte heller trots att vi var det.

Snart har det varit vi halva mitt liv. Så många dagar. Och ingen av de dagarna har jag ångrat.

Vi höll på att glömma men mindes och firade med drink. Att vi är varandras är typ bäst av allt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s