5200 dagar

Jag och Fredrik har varit gifta i ungefär 5200 dagar. Om jag har räknat rätt, vilket jag kanske inte alls har gjort. Men det är inte det viktiga. Det viktiga är att vi ungefär 5200 dagar av dessa ungefär 5200 dagar har sagt åt varandra att vi älskar varandra. Oftast fler än en gång. Ibland nästan orimligt många gånger.

Å andra sidan; kan det ens bli orimligt många gånger? Då det ju är lika sant varje gång? Det är förstås inte så att min värld skälver till varje gång han säger att han älskar mig, men det är nog så att jag blir påmind om en av mina viktigaste platser i världen varje gång.

Och det är bara så att ett snabbt hejdå, jag älskar dig på morgonen alla gånger är roligare än bara ett snabbt hejdå.

Att frikostigt påminna varandra om kärleken löser långt ifrån alla problem, men det tar udden av några och det förhindrar att andra växer fram. Så länge det är sant tänker jag påminna honom om den kärlek som alla dagar är sann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s