Vad hemskt för oss

Hon har hört att jag ska flytta och kommer därför fram och vill prata.

– Vad hemskt för oss! säger hon. Direkt ur hjärtat. Spontant och genuint.

Hon är en av mina elever, en av dem som redan på kort tid har blivit alldeles särskild. För ibland blir de det. Ibland till och med på kort tid.

Jag blir så tagen att jag inte hinner säga allt jag vill säga. Jag vill säga att det är hemskt att hon känner så men också lite härligt, för alternativet skulle ju vara värre. Och så vill jag säga att det ju är hemskt för oss också. Härligt och hemskt samtidigt. Vi lämnar så väldigt mycket. Och ännu mer; vi lämnar så väldigt många.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s