Vad hemskt för oss

Hon har hört att jag ska flytta och kommer därför fram och vill prata.

– Vad hemskt för oss! säger hon. Direkt ur hjärtat. Spontant och genuint.

Hon är en av mina elever, en av dem som redan på kort tid har blivit alldeles särskild. För ibland blir de det. Ibland till och med på kort tid.

Jag blir så tagen att jag inte hinner säga allt jag vill säga. Jag vill säga att det är hemskt att hon känner så men också lite härligt, för alternativet skulle ju vara värre. Och så vill jag säga att det ju är hemskt för oss också. Härligt och hemskt samtidigt. Vi lämnar så väldigt mycket. Och ännu mer; vi lämnar så väldigt många.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s