Verktygsbacken

Ett av våra barn trodde länge att han heter Tiger. Men det gör han inte. Han heter Jan-Gustav och han är en av de klokaste människor jag vet. När jag och Fredrik står inför riktigt stora beslut pratar vi alltid med Jan-Gustav. Han säger aldrig vad vi ska göra men han ställer alltid rätt frågor.

Nu har vår vän Jan-Gustav gett ut ett magasin sprängfyllt med praktiska verktyg för livet som pappa. Verktygsbacken heter magasinet. Den här verktygsbacken bygger på intervjuer med pappor som kunde vara du och jag eller våra pappor varvade med tips för vardagen som förälder. Jag tycker om att den vågar vara konkret och diskbänksrealistisk samtidigt som den andas höga ideal och innerlig strävan. Sällsynt blandning. Sällsynt bra blandning.

En annan av våra vänner, Ville Kavilo, står för bilderna i magasinet. Han står också för några av de finaste bilderna som finns på vår familj f.H. (före Hilde). Om du har en farsdagspresent kvar att köpa är det här ett hett tips. Här får du veta hur du får tag på magasinet.

Och nej. Jag hade inte heller trott att jag någonsin skulle skriva ett blogginlägg med just den här rubriken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s