Det ofattbara

Hon var allt det jag ville vara. Cool, snygg, sval och rolig. Hade en enorm integritet och en charm som fick de flesta på fall. Hon kändes alltid så trygg och så säker där jag själv var så beroende av andras bekräftelse.

Trots att hon var det hon var och trots att jag var det jag var så blev vi vänner.

I dag är hon fortfarande allt det jag beundrade henne för då. Men i dag är hon ännu mer än så. Hon har fått fler nyanser och mer djup.  Förra hösten drabbades hon av det ofattbara; en hjärnblödning som nästan kostade henne livet. Här berättar hon om den resa hon varit på sedan dess. En resa som hon generöst delar med sig av på sitt instagramkonto christa_mi. Om du behöver mer ljus och hopp i ditt liv (det är november, det behöver du) ska du följa hennes konto.

“Ibland är jag ledsen, men oftast tänker jag att jag fick en ny chans att göra något fint av mitt liv.”

Amen.

Jag och hon då.

2 thoughts on “Det ofattbara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s