Min största komplimang

Jag stickar långsammare nu än för ett år sedan. Eller så bara mindre. Men det är fortfarande något jag älskar och tanken på att levde trettiotre år i tron att jag varken kunde eller ville sticka är något av en sorg.

Mitt senaste alster gick till Hilde. Hon vägrade sin nya tröja i början, men nu storgillar hon den. Och via den här tröjan fick jag min största komplimang som stickare när en på dagis (en vuxen!) först inte trodde mig när jag sa att jag har stickat tröjan själv.

Väldigt fin. Lite tröjan, mycket Hilde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s