Att ha fel

Vissa dagar måste jag vada genom ett träsk innan jag kommer fram. Genom ett träsk byggt av vardagsmiddag, blöjbyten, diskmaskinstömning, tandborstning, mina möten, hans möten, hennes hobbyer, hans hobbyer, mina springturer och hans, klädtvätt, läxhjälp, sällskapsspel, högläsningsstunder, en diskmaskinstömning till, kvällsgröt, wilmameddelanden… Vissa dagar är det helt enkelt så enormt mycket annat som jag bara måste ta mig igenom innan jag äntligen kommer fram.

Till honom.

För där är han. Under, bakom, efter allt det där andra så finns han alltid där. Och vägen till honom är aldrig lång, även om den vissa dagar kan vara onödigt snårig. Vi har fortfarande så nära till de där samtalen som en gång förde oss samman och till det där skrattet som biter på alla träsk i världen.

Jag förväntade mig mycket den där dagen när jag blev hans fru. Jag har fått ännu mer. Jag hade ingen aning om att det kunde vara så här roligt och fint att få dela livet med en människa.

Ibland är det bästa som finns att ha fel.

One thought on “Att ha fel

  1. Hejsan jag följer er hela tiden det är spännande och jag önskar er all lycka i hela världen med allt familj barn med mera. Jag är pensionär idag och mamma till 5 barn och barnbarn. Mina stora barn är vuxna och efter skilsmässan var det hos mej dom bodde. Men när dom var vuxna och hade egna barn var det deras pappa som tog över och jag fick försvinna i deras liv dom tre fösta barnen. Mina yngsta barn 2 grabbar har jag däremot en fin och nära kontakt med.pratar i luren 3 gånger per dag och jag har inte samma pappa till dom. Så dom stora barnen tycker inte att det ens är deras syskon. Konstig alla har legat i min mage. Så det finns barnbarn som jag aldrig har sett för deras pappa många efter han inte haft kontakt med sina barn plötsligt pratat skit om mej och barnen övergett mej. Svårt livet ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag var ju på äldsta barnens farmors begravning förra veckan och deras pappa hade inte ens tagit dit sina/våra barn konstigt men hörde han hade konstigt förhållande med sin nya fru.
    Så jag är så glad att läsa om er med er.
    Stor kram och all lycka till er och era fina barn.<3 Mella

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s