Mitt i det här

Vad frid är? Att kunna sitta mitt i det här och inte känna att man borde göra något åt det. Att i stället fundera på om man ska plocka fram boken eller stickningen. Att inte sucka över allt det som måste göras. Att i stället se gåvorna och välsignelserna och tacksamhetsskälen.

För nog finns det ju mycket liv i ett hem som ser ut så här bara en halv dag efter städning. Och om jag önskar mitt hem något så är det just liv. Och om jag önskar mig själv något så är det så pass mycket inre frid att jag står ut med lite yttre kaos.

2 thoughts on “Mitt i det här

  1. 3<3<3<3 Och jag tänker att i de här stunderna lär vi oss att omdefiniera och tänja på gränserna i hovo. Det är styrketräning i normkritiskt tänkande 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s