Spricka av stolthet

Jag är som vi nordbor är mest; mer eller mindre drabbad av jantelag. Men när det kommer till mina systrar så glömmer jag det. I mina ögon är de helt fantastiska. Var och en på sitt unika sätt. Jag kan knappt förstå att de faktiskt hör ihop med mig. Jag är deras största fan, som en annan storasyster sa en gång.

Den ena har fotograferat under flera års tid. Hennes bilder är berättelser. Och hon får vara med och berätta allt fler människors berättelser. Här i dagarna har hon berättat om de kläder som UnderbaraClara Lidström och Anna-Karin Nyberg skapat. Titta!

Det är min syster som tagit bilderna! Min syster! Om man kan spricka av stolthet gör jag det nu. Du kan förresten se fler av min systers bilder genom att följa henne på instagram, på matildastillvaro. Hon är min raka motsats på instagram; aktiv och estetiskt tilltalande. Eller här. Du kan förresten också be henne vara med och berätta delar av din berättelse. Hon gör det så bra.

3 thoughts on “Spricka av stolthet

  1. Som när jag kom fram till att Matilda, är min kollega Marcus svägerska. Som jobbar med Underbara clara! Och är syster med dig! Jag tror inte riktigt han förstod hur imponerad jag var av honom 😂 Tänk då att få vara syster till henne 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s