Systrar

Vissa dagar saknar jag den mycket. Andra dagar går jag nästan sönder av saknad. 

I dag är en sådan där andra dag. 

Kanske för att jag fick prata med en av dem på telefon en halvtimme. Kanske för att jag fick se Ingrid och Hilde fnissa ha hysteriskt kul med varandra. Eller kanske för att jag fick se en stolt storasyster bära omkring på sin bebissyster i kyrkan jag besökte ikväll. I samma kyrka där det också fanns två systrar. Som verkar tycka så mycket om varandra.

Jag är väldignad med många goda vänner, jag känner mig aldrig ensam. Och jag är tacksam för det alla dagar. Men alla dagar saknar jag dem någon gång. 

Det finns något tungt i att behöva, men det finns samtidigt mycket fint i att få göra det. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s