Systrar

Vissa dagar saknar jag den mycket. Andra dagar går jag nästan sönder av saknad. 

I dag är en sådan där andra dag. 

Kanske för att jag fick prata med en av dem på telefon en halvtimme. Kanske för att jag fick se Ingrid och Hilde fnissa ha hysteriskt kul med varandra. Eller kanske för att jag fick se en stolt storasyster bära omkring på sin bebissyster i kyrkan jag besökte ikväll. I samma kyrka där det också fanns två systrar. Som verkar tycka så mycket om varandra.

Jag är väldignad med många goda vänner, jag känner mig aldrig ensam. Och jag är tacksam för det alla dagar. Men alla dagar saknar jag dem någon gång. 

Det finns något tungt i att behöva, men det finns samtidigt mycket fint i att få göra det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s