Välkommen! 

I dag börjar årets bokmässa. Men inte för mig. Nej, i dag sitter jag hemma med smutsigt hår och en svårplacerad men absolut sorgsenhet. Dagen har dessutom bjudit på en riktigt ofräsch silverfiskrelaterad anekdot som jag inte vet om jag för alltid vill minnas eller aldrig någonsin tänka på igen. 

Det ska hända mycket på ett dygn. Då ska jag vara i mässform. Hurra! 

I morgon klockan 16 får jag samtala med Tomas Sjödin om att ta fram det bästa i varandra och föra de samtal som fördjupar livet. 

Och på söndag klockan 15 får jag berätta om min bok. Om gemenskap, närhet och tillhörighet. Om relationerna som är, som var och som aldrig blev. 

Jag blir så innerligt glad om du kommer och lyssnar! Och säger hej! Och pratar en stund! Välkommen! 

2 reaktioner på ”Välkommen! 

 1. Jag kommer att vara där då, just då, och skall försöka pricka in klockan 16 i den insnöade hjärnbarken. Vill gärna lyssna. Hoppas vi ses! Jag har tvättat håret. Och lagt fram kläder och printat inträdesbiljetten och kommit ihåg inneskor och plånbok och mässtidningen. Nu gäller det bara att ta sig till Böle. Sen börjar det roliga! I reservatet.

 2. Ett besök på bokmässan tillsammans med en eller båda döttrarna brukar ingå i mitt höstprogram!
  Tråkigt nog infaller en Sverigekryssning samtidigt denna gång..
  Verkligen tråkigt, upplever att jag för första gången ‘känner’ någon av bokpratarna…- dig! 👍🏼😊

  Så det kan läsningen av en blogg leda till!
  Men nästa år, då pratar du igen, jag besöker o säger Hej! 👍🏼

  H. Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s