Hon är älskad

Det finns mycket att säga om den systerdotter som också är min guddotter. Hon är rolig och charmig och mysig. Hon låter ingen sätta sig på henne. Tar ingen skit. Bär helst så lite kläder som möjligt. Är orädd och modig. Alltid längst fram där det händer. Ljuvlig.

Men det viktigaste att säga om den systerdotter som också är min guddotter är att hon är älskad och vet det. Med det kommer så mycket gott och så mycket självklart och så mycket frimodigt. Hon lär mig mycket om att vila i andras kärlek, om att luta sig tillbaka mot det faktum att någon älskar en. 

Älskad är hon. Också av mig. Jag älskar att hon vandrar in i mitt sommarsovrum varje morgon. Jag älskar att hon tillhör min sommarfamilj.


Bild: Matilda Audas Björkholm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s