Hon älskar dem

Jag tror bestämt att hon älskar dem. Jag tror bestämt att min syster älskar mina barn. 

Jag tömmer diskmaskinen eller kollar potatisen eller dukar bordet eller något annat helt nödvändigt och lika helt ointressant när det plingar till i min telefon. Flera gånger. Plingen kommer från husets övrevåning där min syster sitter vid sin jobbdator. 

Och plingen ser ut så här:

 

Jag vet bestämt att hon älskar dem. Hon känner dem så väl och fångar dem så exakt. Det här är våra barn just nu. Våra tre älskade. 

Bilder: deras moster Matilda Audas Björkholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s