Jag är nummer två

Senast i dag upplyste Arvid mig om att han tycker mer om sin pappa än om mig. Nu när jag tänker efter är det en underdrift att han skulle ha upplyst mig om det, han har snarare marinerat mig i bevis på det. Jag listar dem jag kommer ihåg på rak arm: 

1. Han vill gifta sig med sin pappa. För han vill alltid bo med pappa. (Inget ord om mig och jag har lite svårt att tro att han påstår sig vilja ha Fredrik bara för att komma åt mig.)

2. Han bröt ihop när Fredrik åkte iväg med Ingrid ikväll och han fick stanna hemma med mig. Vem som drog korta stickan där var en no brainer.

3. Han förklarade, helt oprovocerat, att han tycker allra mest om sin pappa i hela världen. För att han är så bra på att killa Arvid under fötterna. 

Jag borde uppenbarligen gå en kurs i fotkill. 

Och ändå, trots alla dessa bevis på att jag är nummer två (högst), tycker jag att vi har det så otroligt bra tillsammans. Jag och min Arvid. 

Egentligen spelar det ju ingen roll om det är Fredrik han alltid vill bo med. För Fredrik vill alltid bo med mig, så jag och Arvid får ju varandra på köpet. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s