Kvinnorna i mitt liv

Jag har inga barndomsvänner kvar. Det kan bli så när man flyttar som trettonåring och inte lämnar några starka vänskapsband bakom sig. 

Jag sörjer egentligen inte, fast jag kanske borde. Och jag tror jag vet varför; mina äldsta två småsystrar har jag ju. Jag har haft dem nästan hela mitt liv, minns ingen tid utan dem. Vet inte riktigt var jag själv slutar och var de börjar, som jag sa i ett tal till en av dem en gång. Men vet att det mesta i mitt liv hade varit sämre utan dem. Och vet att jag är så brutalt stolt över dem, över mina systrar. Och älskar ännu mer.


De två som alltid funnits och hon som funnits kortast av alla. Några av kvinnorna i mitt liv. Fotograferade av mannen i en av deras. 

2 reaktioner på ”Kvinnorna i mitt liv

  1. Blir så glad av den här bilden. För jag tänker tillbaka till dagen för lite över tre år sedan då min sambo blev min man. Det var hon till vänster som vigde oss, hälsa henne ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s