Årets inspiratör. Igen!

Jag var höggravid, magsjuk och i en annan del av landet den kväll då jag blev vald till årets inspiratör för andra gången i rad. Tänk! Tänk att några tusen röstade och tänk att så många valde att rösta på just mig. Trots att jag ju fick min stora stund redan för ett år sedan. Trots att jag är så… vanlig. 

Det bar mig emot att som nominerad inte kunna delta i galan och det bar om möjligt ännu mer emot då jag fick veta att jag hade vunnit i min kategori. Det är tråkigare för alla när vinnaren inte är på plats. Men slutskedet av en graviditet är slutskedet av en graviditet, det hjälps inte. Och med facit på hand; magsjuka är magsjuka. 

Den här gången fick en videohälsning föra fram mitt stora, ödmjuka tack. Den är i sanning inget mästerverk men den är i lika stor sanning väldigt uppriktig. 


Tack till alla er som tycker att jag inspirerar er på olika sätt! Jag förstår det inte riktigt, men jag uppskattar det massor!

16 thoughts on “Årets inspiratör. Igen!

  1. Sant igen. Det är kanske det som är så ovanligt med dej.
    Du vågar vara sann. Därför uppstår så mycket kärlek omkring dej.
    Det som är sant är ju någonting vi vill vara nära och du är en sann inspiratör.

  2. Grattis!
    Konstig (lite skrämmande) tid vi lever i när det vanliga blivit så ovanligt att man vinner pris med det två gånger i rad? Fin hälsning och fortsätt gärna med att inspirera alla vanliga och ovanliga mänskor att se det stora i det vanliga!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s