Ett veckoslut att leva på

I går vaknade jag kvart över åtta i en lägenhet på Drumsö. Jag var kissnödig. Förstås. Och väldigt pigg. Jag hade ju sovit nästan fem timmar i sträck. Kvällen innan blev alldeles för lång med sömn först halv fyra på natten och så skulle det ju bli. Nu ville jag bara ha en alldeles för lång dag till.

Och det fick jag. Även om jag på lördagskväll somnade “redan” klockan två på natten.

Sällan har jag pratat så mycket som under de här dagarna. Lyssnat så mycket. Tänkt så mycket. Delat så mycket. Processat så mycket. Laddat så mycket.

För tre år sedan var jag och en av mina bästisar och hennes andra bästis på en veckoslutsresa och vi bara visste att det måste bli en tradition. Så det blev. Det är svårt att få till det när det finns sju barn i bilden och två av tre män jobbar veckoslut. Ett par gånger såg det omöjligt ut i år, men det gick. Det bara måste ju gå.

För vi behöver det. Och vi fick precis vad vi behövde. Ännu ett veckoslut att leva på.

I dag vaknade jag halv elva i samma lägenhet på Drumsö. Jag tror inte jag har sovit till så sent ens tio gånger totalt i mitt liv. Jag var kissnödig. Förstås. Och väldigt pigg. Och väldigt lycklig. Hörde att de två i rummet intill redan var vakna och jag tackade Gud för att de finns i mitt liv. För att de älskar mig och låter mig älska dem.

af1qipmvawlhf0qptv4z_-tqzjszzxq12san0y8rcqjwi-u

På första resan för tre år sedan. Första av många fler än fyra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s