Världens bästa fotbollslag finns i Munsala

Jag har redan länge vetat att det inte är Real Madrid. Eller ManU. Eller ens Liverpool. Världens bästa  fotbollslag finns i Munsala och heter Munsala United. Jag är ju inte bara prästfru, jag är också fotbollsfru. Och det är jag i det lag där jag är det allra helst.

Må så vara att division 7-laget lämnar en del (eller rentav mycket) att önska gällande världsliga ting som fotboll, men när det gäller visar de att hjärtat sitter där det ska och att värderingarna stämmer. Och det slår allt annat. Alla gånger. 

Heja, MunU

2 reaktioner på ”Världens bästa fotbollslag finns i Munsala

  1. Hej Amanda! Jag har länge beundrat ditt sätt att uttrycka dig och din osvikliga moraliska kompass. Nu undrar jag om du skulle vilja använda din röst för de mänskliga rättigheterna i Finland och mot regeringens omänskliga asylpolitik, som skickar människor i döden (finns bevis) och inte är försvarbar på något sätt.

    Juha Sipilä vägrar att svara angående de över 400 brev han fått om det här, så vi måste gå vidare. Nu när också Amnesty kritiserar Finland kan vi verkligen inte säga att vi inte visste. Gör vi inte det vi kan nu – synligt! – så kan åtminstone inte jag leva med mig själv.

    Bekanta dig gärna med vår kampanj We see you på vår fb-sida http://www.facebook.com/weseeyoucampaign och fundera på hur du kan använda dina gåvor för det här. Det började med att jag använde en av mina, så lyssna gärna till min sång ”Vi kommer minnas allt” på youtube. Hoppas det kan inspirera!

    Hälsningar Lina Teir, #weseeyou

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s