Vi är varandras


Tänk att de är mina. Tänk att jag är deras. Tänk att vi är varandras. 

Trots att jag i mina svagaste stunder tydligen kan kalla dem kisi så tror jag ju att de har det ganska bra. Rentav bättre än de flesta i den här världen. För mina svagaste stunder är ganska få och mina starkaste är riktigt bra. Och vi tycker ju så väldigt mycket om varandra och sist jag kollade räckte det långt. 

Tack och förlåt, får vi säga i slutet av den här dagen också. Mest tack. 

Alltid mest tack. För vi har varandra och därmed har vi nästan allt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s