Vi är varandras


Tänk att de är mina. Tänk att jag är deras. Tänk att vi är varandras. 

Trots att jag i mina svagaste stunder tydligen kan kalla dem kisi så tror jag ju att de har det ganska bra. Rentav bättre än de flesta i den här världen. För mina svagaste stunder är ganska få och mina starkaste är riktigt bra. Och vi tycker ju så väldigt mycket om varandra och sist jag kollade räckte det långt. 

Tack och förlåt, får vi säga i slutet av den här dagen också. Mest tack. 

Alltid mest tack. För vi har varandra och därmed har vi nästan allt. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s