Inte bättre än så 

  
Jag är ofantligt trött och mina kinder ofantligt röda. Men jag ser med stor tacksamhet tillbaka på en fin valborgshelg. Vilka vänner vi har! Vilka grannar vi har! Vilket community vi har! Vilka församlingsmänniskor vi har! 

Aldrig känner jag mig rikare än när jag kan se tillbaka på dagar fyllda av goda samtal och givande människomöten. I min bok kan ett liv inte bli bättre än så. Genenskap människor emellan toppar alla listor och spränger alla skalor. 

Ofantligt trött och ofantligt rödkindad. Och ofantligt medveten om att vi prioriterade helt rätt den här valborgshelgen. 

Amen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s