Stoltast över oss

Stoltast över oss är jag inte när hemmet är städat, barnen på gott humör och maten näringsrik. Stoltast över oss är jag när vi också efter en kväll med raseriutbrott, trotsanfall och bränd havregrynsgröt hittar fram till varandra. Tycker om varandra. Skrattar med varandra. Älskar varandra. På riktigt. Mitt i allt som inte är så polerat som det kunde vara. 

Så är allt så mycket bättre än jag trodde det kunde vara. 

Så är vi så mycket bättre än jag trodde vi kunde vara. 

Stoltast, ja. Men aldrig är jag lika stolt som jag är tacksam. Tänk att just han är just min.

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s