It’s so hard to care when you’re this relaxed

Jag tänker inga tankar. Känner ganska lite. Reagerar på nästan inget. Jag är så brutalt ledig.

Jag vet inte om den här ledighetsversionen av mig är mitt bästa eller sämsta jag, men i nuläget är det det enda jag som finns så frågan är på det sättet helt irrelevant.

En sak vet jag: nästa vecka är jag en bättre version av mitt vanliga jag för att den här veckan finns. 

Jag känner mig samtidigt både nollställd och uppfylld. Det är gott att vara så här ledig. Jag har nästan lyckats glömma att jag läste 132 studentprovstexter veckan innan lovet och ska läsa dem minst ett varv till när jag kommer hem igen. Och lyckas man glömma det, ja då är man verkligen ledig.

(Bonuspoäng till den som vet vem som myntade min rubrik.)

   
   

2 reaktioner på ”It’s so hard to care when you’re this relaxed

  1. Chandler, eller hur? Jag kan höra repliken i mitt huvud, men blir osäker på i vilket avsnitt den säga (hjälp, vem är jag om jag INTE är den som kan varenda replik i Friends utantill??). Fortsätt hur som helst att njuta av ledigheten!
    Mvh. nörd som aldrig annars kommenterat här, trots många kloka texter, men nog kommenterar då det finns en chans att stoltsera med tv-trivia 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s