För fyra år sedan

Hela dagen har Facebook påmint mig om att jag för exakt fyra år sedan vaknade och såg ut så här:

  
Jag vaknade med smink, halsband och resterna av en stämpel på min kind. Natten innan hade jag nämligen somnat först klockan halv fem efter att ha firat och festat med det årets abiturienter. Några veckor tidigare hade jag äntligen äntligen äntligen gjort ett positivt graviditetstest, men det visste varken abiturienterna eller Facebook. 

Tänk. Att det var fyra år sedan. I morgon är det dags igen för middag med det här årets abiturienter. Ännu en helt unik och minnesvärd och fantastisk årskurs. Och jag kan dricka vin i år. Om jag vill. Det blir en rolig kväll.

Men först hoppas jag på en rolig dag. I morgon är det nämligen textkompetensprov för hela slanten och jag hoppas att det går lika bra som det borde gå för våra 129 skribenter. 

Lika bra som de förtjänar att det går. Och det är jättebra. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s