För fyra år sedan

Hela dagen har Facebook påmint mig om att jag för exakt fyra år sedan vaknade och såg ut så här:

  
Jag vaknade med smink, halsband och resterna av en stämpel på min kind. Natten innan hade jag nämligen somnat först klockan halv fem efter att ha firat och festat med det årets abiturienter. Några veckor tidigare hade jag äntligen äntligen äntligen gjort ett positivt graviditetstest, men det visste varken abiturienterna eller Facebook. 

Tänk. Att det var fyra år sedan. I morgon är det dags igen för middag med det här årets abiturienter. Ännu en helt unik och minnesvärd och fantastisk årskurs. Och jag kan dricka vin i år. Om jag vill. Det blir en rolig kväll.

Men först hoppas jag på en rolig dag. I morgon är det nämligen textkompetensprov för hela slanten och jag hoppas att det går lika bra som det borde gå för våra 129 skribenter. 

Lika bra som de förtjänar att det går. Och det är jättebra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s