Status quo

Det är nyårafton. Klockan är 21.42 och det vildaste jag gör är att blogga trots nätförbud efter nio. Jag är helt osminkad och överväger att byta om till pyjamas. Men tå ja ork int. Mina mål för kvällen är att äta brutalt mycket godis, hänga med Ingrid och börja läsa en ny bok.

Och jag känner hur mitt tonåriga jag fördömer mitt trettiotvååriga. Nu när jag får och kan göra allt väljer jag det här. För just det gör jag – väljer. Inget annat vill jag göra. På ingen annan plats vill jag vara. 

Och lite samma sak känner jag när jag ser bakåt på 2015 och framåt mot 2016. Jag önskar egentligen inget annat än att livet ska få kännas som det gör nu. Roligt, givande, tryggt och meningsfullt. Jag söker inga häftigare kickar och inga större märkvärdigheter. Jag lever det liv jag vill leva och är tacksam alla dagar. Och redan nu så gammal att jag insett att de flesta överraskningar och tvära kast i ett människoliv tyvärr är negativa. 

Må du få det ditt hjärta önskar. Vare sig du har det som jag och desperat önskar status quo eller om vindar vänt och du på bara knän ber om en livräddande förändring. 

  

Lite vilda var vi faktiskt. Strax efter nio jobbade vi ju med sprakastickor. Helst av allt sprakar jag med honom. 

Gott nytt år!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s