Utan snus

IMG_1849Utan snus i tre dagar försmäktar vi i detta hus. Hälsningar från Esboskogarna där jag och två kvinnor jag älskar plötsligt befinner oss. Plan A byttes ut mot plan B och ibland är det bättre så. I dag vill jag inte vara på någon annan plats än just precis här med just precis dessa två.

Jag har just vaknat och minns min barndoms övernattningstillställningar då jag alltid vaknade före kompisen. Här ligger jag nu och lyssnar till deras susande sömn. Rädd för att de ska vakna om jag stiger upp.

Jag återkommer när jag återvänder till det liv jag valt men det liv jag behöver paus från ibland.

Jag hoppas du har det lika bra som jag i dag. Men egentligen vet jag att det är omöjligt.

Advertisements

One thought on “Utan snus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s