Mina gåvor

Det här inlägget går inte till historien som det mest ödmjuka av inlägg. Jag ska skamlöst berätta om några av mina gåvor, gåvor som kommer till stor nytta just nu.

Gåva 1 – Förmågan att nästan aldrig låta vädret påverka mig negativt. Otroligt bra egenskap de julidagar som det är 12 grader och regn.

Gåva 2 – Förmågan att inte irritera mig på sådant som jag inte kan påverka. Fantastiskt användbar egenskap när den toalett som skulle finnas senast i fredags fortfarande inte finns när vi skriver onsdagskväll. 

Gåva 3 – Förmågan att kunna slappna av och vila och ha roligt trots att närmiljön är kaotisk. Verkligt praktisk egenskap när man bor i något som snarare är projekt än hus. 

I viss mån är väl gåvorna mig givna, så som sanna gåvor är. Men i annan mån är just dessa gåvor av sådan art att de går att träna upp och växa i. Om man vill. Men om man vill fortsätta bli upprörd över väder, andra saker långt utanför ens kontroll och projekt som ändå aldrig tar slut så ät det nsturligtvis fritt fram. 

Själv tänker jag värna om mina gåvor genom att läsa en bok och äta glass. I väntan på toaletten och sommarsolen.

  

Advertisements

One thought on “Mina gåvor

  1. Dina gåvor låter fantastiskt bra, rentav avundsvärda! Jag skulle VERKLIGEN ha användning av dem, men vet att jag brister (rejält) på alla tre punkterna. Kan ändå trösta mig med att jag tränar dem hela tiden och blir litelite bättre hela tiden! Hoppas på snar toalett-comeback, och så ses vi kanske på lördag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s