Bilder som gör mig väldigt glad

När sommaren ännu var ny var vi på bröllop. En av våra allra första egna konfirmander gifte sig med sin drömprins. Och vår begåvade vän Maria Hedengren tog bilder.

Jag märkte det inte, tänkte åtminstone inte alls på det, men hon tog rätt många bilder på oss under festen. Och igår skickade hon dem till mig. Bara sådär. Och idag visar jag dem för er. Bara sådär.

För att de här bilderna gör mig väldigt glad.

bröllop1

bröllop2

Brudparet har anlänt. Vi har skålat. Vi är på väg in på festen. Arvid är lite i obalans, han tycker festen är lite för stor. Ingrid är… balans. Jag vågar satsa mitt bästa halsband på att hon var med sin gudmor när den här bilden togs. Hon var väldigt mycket med sin gudmor den här dagen.

b3

Den här mannen. Ibland glömmer jag bort hur ofantligt snygg han är för att han är så mycket annat så mycket mer. Men titta på honom! Ofantligt snygg!

b5

Ja. Hjälp. Ni kan ju läsa kommentaren ovan.

b4

Jag vet inte vad som händer här. Men jag gissar att Arvid blivit lagd i sin resesäng i kulisserna. Med en tvååring som bröllopssällskap ser man sällan så avslappnad ut. Jag tänker också att jag seriöst måste sluta har hårband kring handleden när det är fest. (Samtidigt; alla självlockiga vet ju vad jag menar när jag säger att det där hårbandet inte är ett hårband utan en livboj om det börjar regna. Och det kan ju börja regna också på fest. Kanske värt det ändå.)

b6

b7

Bruden är en helt makalös ung kvinna. Brudgummen är också ett kap, men just nu ville jag fokusera på bruden för att få berätta att hon är en av Arvids gudmödrar. Vi ville ha gudföräldrar som vi önskar att alltid alltid alltid finns med i vårt liv och vi ville ha gudföräldrar som vi hoppas att smittar våra barn med sina personligheter. Därför valde vi henne. Ett givet val.

b8

Jag blir förstås inte lika till mig som när jag såg bilden på Fredrik. Hur skulle jag kunna? Men inte är jag ju bara tråkig på den här bilden.

b9

När Arvid inte åt eller sprang omkring besinningslöst på festen bakade han pepparkakor i buu-appen. Hur folk med småbarn gjorde på bröllop före smarttelefoner fanns har jag ingen aning om. Och ingen lust att ta reda på.

b10

Jag och en av mina bästisar. Och en av Ingrids vuxen-bästisar. Lik mig på inget sätt, älskad och beundrad av mig på alla sätt.

b11

Kvinnan i mitt liv. Alla dagar.

Bröllopet var förstås mycket mycket mycket mer än det jag visat nu. Men det här är delar av berättelsen om oss på bröllopet. Också värd att berätta. Det var ett vackert bröllop. Ett mycket vackert bröllop.

Fler av Maria Hedengrens bilder hittar ni här. Hon fotade oss också när vi väntade Arvid, just hade fått Arvid och lät döpa Arvid. De bilderna hittar ni här.

Tänk. Hur bra skulle den här bloggen må om Maria kunde följa med mig hela tiden?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s