Lite vemodigt

Idag har jag börjat skriva fyra helt olika blogginlägg. Om sådant som upptar mina tankar idag. Om sådant som är viktigt för mig och som därför kostar mig något att skriva om.

Men idag har jag tydligen inte råd med inlägg som kostar. Så jag lämnar dem oskrivna. Åtminstone nu. Måste ha mer pengar på kontot innan de kan skrivas och läsas. Mer hud, mer tålighet, mer teflon. 

Istället kan jag konstatera att Fredrik har födelsedag idag. Jag gav honom en present som han tyvärr verkar vara allergisk mot. 

Jag kan också konstatera med lika delar matthet och frustration att Ingrid fortfarande är vaken trots att klockan är snart elva. 

Och att jag saknar den syster jag inte sett på typ tusen år. Och bästa vännen som semestrar i fjärran land. Jag behöver sådana samtal som vi har.

Och sommarhuset där vi inte kan bo nu. Verkligt avancerade vattenprojekt på gång. Småbarn + tillvaro utan vatten (och golv i e del rum) = inte sant.

Men att det egentligen är riktigt bra. Lite vemodigt bara. 

   

Förra året fick Fredrik den här tårtan. Tillverkad i vårt sommarhus. Av mig eller min syster. Jag gissar ändå på min syster. Allt (och jag menar verkligen ALLT) talar för att det var hon som gjorde tårtan. Förutom mitt minne av att det var jag. 

 
Också från Fredriks förra födelsedag. Vi år glass på torget. Med liten sparv. I söta skor.

Advertisements

One thought on “Lite vemodigt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s