Denna sommar

Fredrik och Arvid återvände till fosterlandet igår. Ingrid ville stanna en vecka till så hon och jag bestämde oss för ett par dagar till. Älska det faktum att semestern gör det möjligt. Ett par dagar till. För att vi kan. 

Hur mycket vi än kan så är ju småbarnslivet inte precis vilt. Vi kände oss helt on the edge när vi kunde åka hemifrån klockan tio och komma hem igen först efter tre. Utan att behöva passa dagsvila. Wohooo. Vågat värre. 

   
 

SÅ vågat. Vi åkte först till biblioteket. Ni hör ju. Helt vilt.

  
Sedan åkte vi in till stan. Åt lunch på restaurang. Det besöket får 3/5. Eller 2/5. På slutet var inte allt bara vackert och restaurangen andades nog ut när vi gick. 

När jag ser bilden ovan tänker jag två saker:

1. Att jag inte har färgat håret på snart två år har satt sina spår. Titta på mig! Jag borde klippa en page för att bli av med allt det där guldbruna som en gång var blont. Vem är med?

2. Ingrid ser galen ut. Bara ben, högklackade skor och leopardmönstrad jacka. Ringer det några klockor? Jo, tyvärr. 

  
Sedan åkte vi på loppis. Hon som i ett och ett halvt år vägrat allt som inte är leopard, läder, spets och svart visade intresse för den här drömmen. En Madicken-klänning. När jag var sju hade jag sålt en arm och en lillasyster för en sådan klänning. Så jag hejade på rätt mycket. Eller sjukt mycket.

Jag tänkte förresten tusen tankar på loppiset. Återkommer till dem. 

Dagarna går snabbt och långsamt samtidigt. Varje dag och varje timme suckar vi lyckligt över hur bra vi har det. Denna sommar som såg så dålig ut på pappret har i sanning levererat hittills.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s