Trodde jag var gravid

Jag trodde jag var gravid när jag såg den här bilden av mig själv i Fredriks instagramflöde och på Fredriks facebookvägg:

  
Jag är inte gravid. Det här var inte ett diskret och lustigt sätt att berätta. Det här var bara en mätt midsommarfirare i klänning med band på konstig plats. Men om du hann tro samma sak som jag är du i gott sällskap. Därav förtydligandet. 

Egentligen var det inte alls det jag skulle säga. Jag skulle egentligen gratulera min blogg till det faktum att vi återigen är i Sverige. För min blogg betyder det vackra bilder, tagna av min vackra syster. Min blogg är ju till vardags svältfödd på bildmaterial som tål dagsljus så visst mår vi bra av det här som omväxling:

 

  

           
Ja. Som sagt. Grattis, bloggen, till bilder som gör en glad. Så här såg det nämligen ut när jag själv försökte fotografera en av de tio kycklingar vi nu delar hustak med:

 
Jag var så övertygad om att bilden blev bra att jag inte ens tog en till. Så att sånt.
Glad midsommar till dig! Hoppas du liksom jag haft en midsommarafton då du gång på gång sagt högt eller tänkt för dig själv att livet är dyrt. Ofta är det det. Idag i sanning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s