De sanna vinnarna

 
Fredrik åkte till Stockholm förra veckan. Han fick nytt rekord på maraton (jeee!) och jag fick ett smycke. 

Jag gillar mitt smycke. Men hur galet är det inte att Ingrid har ett exakt likadant och att Fredrik inte insåg det? Att Ingrid haft det varje dag och varje natt sedan hon fick det av sin gudmor i januari och att Fredrik inte kände igen det? 

Så otroligt galet. 

Nästan lika galet som att sommarlovet börjar på riktigt imorgon och att jag började packa först halv tio på kvällen och insåg att alla mina sommarkläder måste tvättas efter vinterförvaring. Oftast är det festligt att ha en avslappnad inställning och sakna överdriven respekt för praktiska ting, men ibland kan jag tycka att de som planerar och skriver listor och tänker till är de sanna vinnarna i livet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s